Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kanelimuffinsit


Aloitettuani blogiharrastuksen on muitakin blogeja (erityisesti ruoka-aiheisia) tullut seurattua paljon enemmän kuin ennen. Yksi suosikeistani on Fanni ja Kaneli, jonka melkeinpä kaikki ohjeet sopisivat täysin omallekin hellalle, niin houkuttelevilta ne kuulostavat ja näyttävät! Ja kuvat nostattavat veden kielle ja kameran kauniisti treenikäteen, jotta joskus omastakin kamerasta syntyisi yhtä kauniita ruokakuvia. Tämä ohje on siis Fannista ja Kanelista ja sitä oli aivan pakko kokeilla heti. Kaneliset muffinsit päätyivät anoppilaan tuliaisiksi ja maistuivat mainiosti iltapäiväteen ja -kahvin kera.


Kanelimuffinsit

10-12 kpl

4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl kanelia
ripaus muskottipähkinää
3/4 dl rypsiöljyä
2 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl maitoa

Pinnalle 

50 g voita
1 dl sokeria
1 rkl kanelia


Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola, kaneli ja muskottipähkinä. Sekoita eri kulhossa öljy, sokeri, kananmuna ja maito. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Lusikoi taikina kevyesti voideltuun metalliseen muffinivuokaan tai paperisiin irtomuffinivuokiin. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia. Poista muffinissit vuoasta lämpiminä.

Sulata voi kulhossa. Sekoita sokeri ja kaneli lautaselle. Kierittele lämpimät muffinssit ensin nopeasti voisulassa ja sitten kanelisokerissa. Karista ylimääräiset sokerit pois ja anna jäähtyä.





QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hyvä Mona!
    Seuraavaks jotain tällaista: http://www.kinuskikissa.fi/aarrearkkukakku/ ? :)

    -T

    VastaaPoista
  2. Vau, tuo kakku vaatiikin jo vähän enemmän taitoa ja vaivaa! Ehkä jonain päivänä kokeilen :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus