Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Meksikolainen salaatti



Karppaus eli hiilihydraattien välttäminen on kovasti huudossa tällä hetkellä ja tuntuu että jokaisesta naistenlehdestä saa nykyään lukea ohjeita, mainoksia ja haastatteluja karppaukseen liittyen. Tätä ohjetta voi hyvin pitää meksikolaisten tortillojen /fajitasten vähähiilihydraattisempana versiona. Täytteet ovat samat, mutta tortillalettujen tilalla on tupla - ellei jopa triplamäärä - salaattia.

Meksikolainen salaatti

kahdelle

400 g jauhelihaa
tacomaustetta
1/2 kerä jäävuorisalaattia
pala kurkkua
2 tomaattia
1 punasipuli
salsakastiketta
kermaviili
valkosipuli-dippimauste
juustoraastetta
nachoja
jalapenoja

Paista jauheliha ja mausta. Itse käytän jauhelihan maustamiseen valmista tacomaustetta (esim. Santa Maria), jolla jauhelihaan saa helposti mukavan mausteisen aromin, mutta toki käyttää voi vaikka pippuria, jauhelihamaustetta ja chilimaustetta. Kokoa salaatti pilkkomalla jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatit ja punasipuli. Kaada salaatin päälle valmis jauheliha ja mausta makusi mukaan salsakastikkeella sekä kermaviilillä, johon on sekoitettu valmis valkosipuli-dippimauste. Tämän voit korvata halutessasi myös esimerkiksi smetanalla. Päälle vielä hieman juustoraastetta, muutama rikottu nacho sekä jalapenoja, mikäli pidät tulisuudesta.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus