Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Juustoja, yrttejä ja tomaattipastaa



Pari viimeistä viikonloppua ollaan taas reissattu paikasta toiseen, joten tämän viikonlopun kotoilu on ollut erittäin tervetullutta. Kodin siivoilua, pitkä ulkoilulenkki meren rannalla ja tietysti hyvää ruokaa. Tunnin ulkoilun jälkeen ruoka piti saada pöytään nopeasti ja tämä herkullinen tomaatti-yrttipasta valmistui todellakin käden käänteessä ja täytti kurnivan vatsan.


Tomaattipasta kahdella juustolla ja yrteillä


1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
pinaattia
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
fetajuustoa
suolaa
mustapippuria
basilikaa
parmesanjuustoa

kokojyväspaghettia

Pilko sipuli ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita oliiviöljyssä. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne joukkoon. Lisää useampi kourallinen tuoretta pinaattia. Pinaattia kannattaa laittaa joukkoon ihan reilusti, sillä se kutistuu kypsyessään merkittävästi. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla ja mustapippurilla ja kiehauta seos. Lisää kastikkeeseen lopuksi fetajuustoa sekä pilkottua basilikaa.

Keitä spaghetti ja jätä se hieman al denteksi. Me suosimme nykyään melkeinpä vallan kokojyväpastaa - nyt kun siihen on tottunut niin normaali valkoinen pasta tuntuu suussa vähän pullamössöltä :) Lisää valmis pasta tomaattikastikkeen joukkoon ja raasta päälle vielä parmesanjuustoa.


Pastan kanssa tuoretta crusta-leipää sekä oliiviöljyä ja balsamicoa. Ja lasi punaviiniä. Voiko parempaa viikonloppulounasta ollakaan!


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus