Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Herne-mozzarellapasta



Kävipä tässä (taas) kerran, että työpäivän jälkeen jääkaapista löytyi vain voileipäaineksia sekä aavistus toissapäiväistä kinkkukiusausta, jota olin syönyt jo kahteen otteeseen. Teki mieli jotain muuta. Yhtäkkiä muistin 52 Weeks of Deliciousness -blogin hernepastan, jota olin himoinnut ohjeen lukiessani. Pakastimesta löytyi herneitä. Kuivakaapista pastaa. Jääkaapista yksi mozzarellapala ja ranskankerman jämät. Näistä syntyi minun hernepastani.


Herne-mozzarellapasta

yhdelle

pastaa (mitä lajia kaapistasi löytyykään)

1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
150-200 g herneitä
1/2 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
2 rkl ranskankermaa
1/2 mozzarella
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Pasta-ainekset valmistuvat nopeasti, joten laita ensialkuun pastavesi kiehumaan. Keitä pasta runsaassa suolassa ja jätä al denteksi. Pilko punasipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita pannulla nokareessa voita, kunnes ne pehmenevät. Lisää pannulle herneet ja anna niiden lämmetä muutaman minuutin ajan.

Kun pasta on kypsää, kaada pastavesi pois kattilasta. Ei haittaa vaikka pastan joukkoon jäisi vähän pastan keitinvettä, se sopii mainiosti. Lisää pastakattilaan sipuli-herneseos ja mausta sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla. Heitä mukaan vielä pari ruokalusikallista ranskankermaa ja revi mozzarellapala joukkoon. Viimeistele persiljasilpulla ja sekoita ainekset keskenään. Nauti heti.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus