Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kukkakaali-broileria ja fetatsatsikia



Vastasyntyneen kanssa ruoanlaitto jäi ensi viikkoina aivan minimiin. Kun apukokki lähti isyysvapailta töihin, ostin jääkaapin täyteen valmisruokia ja lämmittelin niitä lounaaksi. Useimmiten kävi niin, että juuri mikrosta ulostullut ateria jäi jäähtymään keittiön pöydälle, kun pikkukokki vaati omaa maitolounastaan juuri samaan aikaan. Olen oppinut hotkimaan ruokani pikapikaa sekä syömään tyytyväisenä jäähtynyttäkin ruokaa.

Oikeiden aterioiden valmistaminen kahdestaan Kirpun kanssa tuntuu edelleen liian vaativalta hommalta. Ruoat tehdäänkin meillä nykyään viikonloppuisin tai iltaisin, kun toinen käsipari on vahtimassa pikkuista. Mitään kummempaa gourmetruokaa emme ole vielä kokeilleet, vaan kokkailut ovat perustuneet periaatteelle "nopeasti ja helposti".

Heh, sillä periaatteella meidän keittiössä on kokkailtu kyllä aina ennenkin. :)

Tämä helppo arkiruoka syntyi vartissa ja maistui einesmaksalaatikon ja -pinaattilettujen jälkeen aivan taivaalliselta.


Kukkakaali-broileria ja fetatsatsikia


1 pieni kukkakaali
1/2 sipuli
nokare voita
suolaa
mustapippuria
1 dl parmesaania raastettuna

2 broilerin fileetä
suolaa
mustapippuria
chiliä
paprikamaustetta

fetatsatsiki
pala kurkkua
1/2 tl suolaa
1 prk kermaviiliä
1 valkosipulinkynsi
1 pkt Arla Apetina feta(kuutio)

Valmista ensin fetatsatsiki. Raasta kurkku ja laita raaste valumaan siivilään hetkeksi. Lisää joukkoon suola ja painele lusikalla nestettä irti raasteesta. Murskaa feta kermaviilin joukkoon ja purista mukaan myös valkosipulinkynsi. Lisää valutetut kurkut ja sekoita kastike.

Hienonna kukkakaali ja sipuli mahdollisimman pieneksi. Laita voi kattilaan ja kuullota kukkakaali-sipulimurskaa n. 10 minuuttia matalalla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Raasta lopuksi joukkoon parmesaania.

Paista broilerin rintafileet ja mausta suolalla, mustapippurilla, chilillä ja paprikamausteella.

Kasaa annos ja koristele halutessasi vielä kurkkuviipaleilla!

QuickEdit
Mona
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

Follow @hellajahoukutus