Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

- Muistelumaanantai -


2015

Reilu vuosi sitten teimme oikein perinteisen all inclusive- / Lollo & Bernie- / lojutaan löysänä hotellin altaalla -perheloman Rodokselle. Jaksoimme onneksi pariinkin otteeseen poistua hotellialueen leppoisasta syleilystä Rodoksen kaupunkiin ja sieltä löysimme varsinaisen ravintolahelmen. Ravintola Tamam oli aivan huippu ja jos ikinä ikinä Rodokselle menet, niin käythän tässä hurmaavassa ravintolassa? Ihania makuja, lämmin tunnelma, ystävällinen palvelu, omatekoinen jäätelö. Aaaah, melkein voisin lähteä Rodokselle ihan vaan Tamamiin syömään.

Juttu täällä.

2014

Tähän muistelumaanantaihin sattui eksymään kaksi erinomaista suklaareseptiä. Syntisen hyvät suklaabrowniet tässä ensimmäisenä. Paistoin nämä browniet ihan liian kypsiksi, sen näkee jo kuvasta. Valuvasta sisuksesta ei ole tietoakaan. Seuraavalla kerralla vähensin paistoaikaa ja browniet sulivat suuhun. Suosittelen.

Ohje täällä.

2013

Kesäisen värikäs salaatti sai bloggaajan aikanaan lähes runoilemaan. Salaattitaidetta taisin väittää tekeväni, niin kaunis tuosta lopputuloksesta mielestäni tuli. Nättihän se on juu ja makoisalta maistui, mutta tuskin nyt ihan taiteeksi voi kutsua

Hyväksi lounassalaatiksi kyllä.

Ohje täällä.

2012

Toinen päivän suklaaherkuista on luottomuffinsireseptini aina kun suklaamuffineista puhutaan. Amerikkalaiset suklaamuffinsit toimivat jok'ikinen kerta ja niistä saa myös helposti kuppikakkuja lisäämällä päälle jotain herkullista kuorrutetta. Näin tein esim. pikkukokin ristiäisissä (kuppikakkuohje täällä). Kunnollinen suklaamuffinsi ei toki mitään ylimääräistä härpäkettä kaipaa, kunhan valmistuksessa on käytetty reilusti suklaata. Pelkällä kaakaojauheella maustetut leivokset saavat suklaasuun vain pettymään.

Muffinsien ohje täällä.

2011

Ei ihan viittä vuotta täynnä, mutta melkein. Blogin ihka ensimmäinen teksti on toukokuun lopulta vuonna 2011. Turkulaisen ravintola Blankon Caesar-salaattikuvan myötä kerron, miten haluan tässä omassa blogissani
"...jakaa ihania makuelämyksiä, joita syntyy omalla tai muiden hellalla. Omat kokkailut ovat luultavasti jostain lainattuja: lehdistä, kirjoista, netistä, kavereilta, äidiltä... Ne ovat kuitenkin aina hyväksi testattuja ja jaettavaksi syntyneitä. Ja jos omalla kotihellalla ei herkkuja synny, niin blogistani löytyy myös muiden kokkauksia, ravintolaelämyksiä, juomia, kuvia, matkoja, kauniita asioita...  Eli kaikkia ihania ja maukkaita houkutuksia, joita matkan varrella pääsen nauttimaan!"

Ravintola- ja matkajutut ovat viime aikoina jääneet kovin vähälle ja blogi on keskittynyt lähinnä reseptien jakamiseen. Muuten allekirjoitan kyllä tuon tekstin edelleen täysin ja toivon, että niitä hyväksi testattuja makuelämyksiä löytyy täältä jatkossakin.

Viisi vuotta, uskomaton aika. Ihan mielettömän kivaa on ollut!! :)

Ensimmäinen postaus evö onpi täällä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus