Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Kyllä se Koskenlaskija kruunaa kasvissosekeiton



Tämän päivän jälkeen näyttää siltä, että kevät alkaa pikkuhiljaa olemaan täällä. Ja oi että, miten makealta se onkaan tuntunut huomata auringon lämmittävän kasvoja! Laittaa pikkukokille ohuempi kevätpipo päähän ja leikkiä ulkona puoli seitsemään saakka illalla. Valoisassa säässä.

Vaikka kevätaurinko saakin heti aikaan muutoksia vaatekerrassa, ruokapuoleen se ei ole vielä vaikuttanut. Lämpimät keitot maistuvat nimittäin edelleen. Kasvissosekeittoja teen aika usein, ja ohjetta aika lailla vaihdellen. Suosikki-porkkanakeiton lisäksi tämä Koskenlaskija-juustoa sisältävä sosekeitto-ohje on mitä parhain. Aina hyvää ja maistuvaa. Kasviksia voi toki vaihdella, mutta puolikas paketti Koskenlaskijaa pysyy, se tekee ihmeitä maulle. Parasta on tietysti myös se, että tästä pitää koko perhe, pikkukokki etunenässä.


Kasvissosekeitto


2 sipulia
1 pieni bataatti
2 perunaa
3 porkkanaa
vettä
1,5-2 kasvisliemikuutiota
mustapippuria
1/2 pkt Koskenlaskija-juustoa

päälle
fetamurua
basilikaa

Kuori kasvikset ja pilko ne reiluiksi paloiksi. Kaada kasvikset kattilaan ja lisää vettä niin että ne juuri sopivasti peittyvät. Kun vesi kiehuu, lisää kasvisliemikuutiot ja rouhi mukaan hieman mustapippuria. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää keittoon puolikas paketti Koskenlaskijaa pieninä paloina. Anna juuston sulaa sekoitellen.

Ripottele keiton päälle halutessasi fetamurua sekä tuoretta basilikaa.

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä olen - koskenlaskijaa ei oikein meinaa mikään korvata sosekeitossa :)

    VastaaPoista

Follow @hellajahoukutus