Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Wokaten wiikon wiettoon



Meidän perhe on kuulkaas talvilomalla. Erittäin ansaitulla sellaisella, töistä ja päiväkodista on tainnut kaivata koko poppoo pikku breikkiä. Uuteen alkavaan viikkoon lähdemme siis kovin rentoutunein fiiliksin, eikä tulevan viikon kokkailujenkaan tarvitse tällä kertaa tapahtua nopeasti, suunnitellusti tai tasan klo 16.30-17 välillä.

Teille töissäkäyville jaan kuitenkin yhden oikein toimivan arkiruokareseptin (no voi tätä lomallakin syödä). Nopea broileri-inkivääriwok valmistuu nimensä mukaisesti pikapikaa, ja on näin oiva ateria kiireisiin arki-iltoihin. Pikkukokille pyrin lisäämään pikkuhiljaa mausteita ruokaan, eikä pieni chili ja inkivääri neitiä haitannut laisinkaan. Päinvastoin, wokki näytti maistuvan paremmin kuin monet muut pöperöt. Inkivääri, soija, chili ja lime tekevät ihmeitä! Mausteita voi tietty lisäillä ihan niin paljon kuin omaan suuhun sopii, mikään ei ole pahempaa kuin mauton wokki.


Nopea broileri-inkivääriwok


1 porkkana
pala purjoa
1 valkosipulin kynsi
1 punainen chili
300 g broilerin fileesuikaleita
öljyä
mustapippuria
suolaa
pieni pala inkivääriä
3 rkl soijaa
2 rkl ruokosokeria 
1 lime

100 g nuudeleita

persiljaa / korianteria
pähkinöitä

Suikaloi kuorittu porkkana, viipaloi purjo ja hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerisuikaleet kauttaaltaan ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Lisää kanan joukkoon porkkanasuikaleet, purjo, valkosipuli ja chili. Raasta joukkoon inkivääri. Kääntele aineksia kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle soija, ruokosokeri sekä limen raastettu kuori ja mehu. Lisää ruokaan kypsennetyt nuudelit. Kääntele sekaisin ja ripottele päälle vielä persiljaa tai korianteria sekä pähkinöitä.

QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus