Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Green curry wok



Viime talviselta Thaimaan reissulta tuliaisena tuotu Green curry- tahna on odottanut kaapissa käyttöään useamman kuukauden. Nyt uskaltauduttiin viimein testaamaan thaimaalaisia makuja ja erittäin maukasta ja mausteista oli!

Green curry wok

kahdelle

2 kerää täysjyvänuudeleita
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
n. 30 g vihreää currytahnaa
1/2 kiinankaali
2 porkkanaa
1 sipuli
vihreitä papuja
1-2 dl vettä

Keitä täysjyvänuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Paista wokkipannulla pilkotut sipulit ja broilerinsuikaleet sekä suikaloidut porkkanat. Lisää currytahna pannuun ja sen perään vettä sopivassa määrin, niin ettei seoksesta tule kokkareista. Paista n. 10-15 min ja lisää tämän jälkeen silputtu kiinankaali sekä pavut. Siirrä myös nuudelit wokkipannulle ja kuumenna vielä n. 5 min.

Ainakin tämä thaimaalainen vihreä curry oli melko tulista tavaraa ja jo puoli pakettia oli meille riittävä tulisuusaste. Kannattaa siis lisäillä tahnaa pikkuhiljaa omalle suulle sopivan tulisuuden löytämiseksi.


QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus