Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Puolivalmiit pekoni-pinaattitortellinit



Aina ei tarvitse valita itse tehdyn ja valmisruoan väliltä. Ratkaisu voi olla tuunattu valmisruoka. Ateria valmistuu nopeasti, mutta saat ruoasta silti omanlaisesi maustamalla sitä omilla lempiraaka-aineilla. Kuten valmiit tortellinit rapean pekonin ja pehmeän pinaatin kera. Simppeliä ja nopeaa arkiruokaa ja silti hurjan hurjan hyvää.

Pekoni-pinaattitortellinit


1 pkt (250 g) tortellineja (täytteenä esim. juusto ja aurinkokuivattu tomaatti)
1 pkt pekonia
1 iso valkosipulinkynsi
pari kourallista tuoretta pinaattia
1/2 sitruunan mehu
mustapippuria
oliiviöljyä

Kuumenna kattilassa tortellinien keitinvesi. Pilko pekoni ohuiksi suikaleiksi ja paista pannulla rapeiksi. Siirrä pekoni talouspaperin päälle lautaselle. Pyyhi suurin osa pekoninrasvasta paperilla pois pannulta. Lisää pannulle hienoksi pilkottu valkosipuli sekä huuhdottu ja kuivattu pinaatti.

Keitä tortellinit kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää pekonit pinaattien joukkoon pannulle. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla. Valuta tortellinit ja nostele annoslautasille. Lusikoi päälle pekoni-pinaattiseosta ja valuta päälle vielä aavistus oliiviöljyä ja sitruunamehua.
QuickEdit
Mona
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Follow @hellajahoukutus