Theme Layout

[rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

No

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Tonnikalapastalla mennään



Harmittaa ihan vietävästi tämä varsin verkkainen bloggaustahtini. Rakas harrastukseni jää kaiken pikkulapsiarjen ja työssäkäynnin keskellä noin sijalle 26., joten toteutan sitä tällä erää hyvin pitkälle vasemmalla kädellä. Myönnän sen. Mieleni tekisi kokeilla vaikka mitä uusia reseptejä, kehittää ruokakuvaustaitojani, uudistaa blogipohjaa, kertoa kodin sisutuksesta, pikkukokin kehityksestä ja vaikka mistä mutta... Mutta. Kun oma aika koostuu puolestatoista iltatunnista taaperon nukahtamisen jälkeen, sohva ja valmisruoka kutsuu paljon enemmän kuin keittiö ja soppakauha. Tai tietokone.

En kuitenkaan kertaakaan ole miettinyt, että pitäisikö sitä lopettaa. Jotenkin näen, että sekin aika taas tulee, kun saan ahertaa keittiössä ja koneen äärellä sydämeni kyllyydestä, kun neiti liihottaa omissa touhuissaan. Sitä ennen mennään niillä eväillä, mitkä nyt on. Blogi heijastelee näitä oman elämän polkuja ja kiemuroita.

Näillä saatesanoilla esittelen siis taas kerran erään oikein toimivan mutta ah niin arkisen ruokareseptin. Sellaisen arjen pelastajan. Toimii oivallisesti myös taaperon makumaailmaan eli koko perhe saa vatsan täyteen nopeasti ja maukkaasti. Tomaattinen tonnikalapasta - vasemmalla kädellä, mutta koko sydämellä valmistettu!

Tomaattinen tonnikalapasta


250 g pastaa (esim. tagliatelle)

2 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
50 g tomaattipyrettä
1 rkl fariinisokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
hienonnettua persiljaa

Laita pastavesi kiehumaan. Keitä pasta reippaasti suolatussa vedessä.

Kuori ja hiennonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Valuta tonnikalapurkkien öljy pannulle ja kuullota sipulit siinä. Lisää joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja -pyre. Anna seoksen kiehua kevyesti muutama minuutti. Mausta fariinisokerilla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla tuoreella persiljalla.

Istahda hetkeksi, täytä vatsa ja nauti. Ja suuntaa sitten taas päivän muihin touhuihin. :)

QuickEdit
Mona
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Saanko antaa vielä yhden vinkin joka vielä nostaa tonnikalapastakastikkeen aivan uusiin sfääreihin? No tässä se tulee, vaikka väkisin: :) Purista hiukan sitruunanmehua joukkoon, parantaa makua uskomattoman paljon vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokavinkit on aina tervetulleita! Kiitos, tätä kokeilemme ens kerralla :)

      Poista

Follow @hellajahoukutus